Voor de winkeliers

Winkeldiefstal is een hardnekkig probleem in Nederland. Jaarlijks wordt er voor honderden miljoenen euro’s gestolen uit Nederlandse winkels. Ondanks de vele maatregelen die worden genomen, heeft u als winkelier dagelijks te maken met dit probleem. Stichting Afrekenen met Winkeldieven wilt bijdragen aan het terugdringen van winkeldiefstallen door de mogelijkheid te bieden de indirecte schade als gevolg van de diefstal op de dader te verhalen.

Hoe rekenen wij af met winkeldieven?

Op deze manier kunt u een winkeldief direct confronteren met de gevolgen van een winkeldiefstal. U brengt € 181 in rekening, Stichting Afrekenen met Winkeldieven handelt de zaak verder voor u af. Daarbij wordt € 41,- ingehouden op het moment dat de dader betaalt. No cure no pay dus!

De € 181,- is gebaseerd op de tijd die u als winkelier kwijt bent voor de afwikkeling van de aangifte van de winkeldiefstal. Het gebruik van Afrekenen met Winkeldieven heeft een sterke preventieve werking. Door te communiceren dat de regeling actief is, wordt de kans op winkeldiefstal lager.

Afrekenen met Winkeldieven is sinds 2013 een onafhankelijke stichting. Dit betekent dat zij geen winstoogmerk heeft.

Aanmelden voor de regeling

U logt in met uw e-mailadres/deelnemernummer en wachtwoord. Dit kan alleen als u geregisteerd bent als deelnemer. U komt dan op uw persoonlijke pagina, waar u de schadeclaim online kunt aanmelden. U vult hier de gegevens in zoals die op het schadeverhaalformulier staan, dat door de winkeldief is ondertekend. Zorg dat u eerst het proces-verbaal of transactienummer opvraagt bij de lokale politie.


aanmelden_winkelier.png#asset:88


Informatiepakket

Als u zich aanmeldt voor ‘Afrekenen met Winkeldieven’ krijgt u van ons het informatiepakket, hierin o.a. het instructieblad, het Schadeverhaalformulier en promotiemateriaal.

Vragen?

Winkeliers met vragen kunnen mailen naar winkelier@afrekenenmetwinkeldieven.nl

Meld je nu aan!
Aanmelden